Home > Wie zijn wij
 Beste bezoeker,

Welkom in Het Nieuwe Tuinbeleven. Ga op ontdekkingstocht door onze webshop, waarin u talloze tuinartikelen kunt vinden die het ‘tuinbeleven’ aangenaam maken.
Het Nieuwe Tuinbeleven is zowel specialist in als leverancier van speelhuisjes, schommels tot complete speeltoestellen en van luxe houten poorten, tuinhuisjes tot carports.
U vindt hier ook producten die geheel door onszelf ontwikkeld zijn. Veel plezier!

Wie zijn wij?

Wij zijn Willy en Mirjam de Groot.
Mede dankzij de ruim 20 jaar ervaring, opgedaan in de branche van speeltoestellen, picknicktafels en tuinhuisjes, en met de opleiding en ervaring van Willy als bouwkundige aannemer kunnen wij u met het beste advies en de beste service van dienst zijn bij het vinden van een leuk, uitdagend en veilig artikel voor in uw tuin.
En dus ook als u op zoek bent naar de juiste carport of een passende poort. Wij proberen indien nodig het onmogelijke mogelijk te maken.
Om nog beter kennis te maken met de oprichters van Het Nieuwe Tuin Beleven heeft lokaal Volkel.nl een interview gehad met Willy de Groot.

Waarom deze webwinkel?

Ooit bouwde Willy een speelhuisje voor onze twee dochters. Ze vonden het geweldig! Willy ook.
Uit ervaring weten wij dat heel veeltuinartikelen ‘dertien in een dozijn’ zijn. Iedereen vindt het heerlijk om zijn eigen plekje te creëren.
Met onze tuinartikelen kan dit volop! Lekker alleen samen genieten van onze artikelen om het tuinbeleven nog aangenamer te maken. En dat allemaal net even anders dan standaard. Dat is de inspiratiebron geweest voor Het Nieuwe Tuinbeleven.

Hoe werkt het?

Al onze ervaringen zijn verwerkt in onze producten. Zij vormen de basis. Als u wilt, kunt u eindeloos uitbreiden dankzij tal van accessoires.
Zo stelt u uw eigen product zelf samen. Standaard is er immers al genoeg; wij doen het daarom nét anders.

Het plezier dat wij beleven ziet u terug in ons assortiment: het is praktisch en functioneel, vervaardigd uit duurzame materialen,
milieuvriendelijke verfsoorten en voldoet aan relevante eisen en normen. En ook de prijs is vriendelijk!
U kunt uw keuze snel makkelijk bepalen in `onze produkten` lijst. 

Voor professioneel advies en vragen kunt u ons bellen of mailen:

Telefonisch :   0413-272573 
Mail             :   webshop@vandenboschtuinenterras.nl